tirsdag 4. februar 2014

FEBRUAR PÅ FISK


Denne måneden byr vi på mye moro og masse bra musikk! Først ute er Sebastian FMC som akkurat har kommet tilbake fra et par måneder i Australia. Lørdag 1. februar tar han med seg en herlig blanding av hoppende husmusikk og tverkende bass. De neste lørdagene kommer DJ Purple, Stockholmslegenden Lång-Kalle, og sist men ikke minst vår egen platespinner Kevin Fauske med venner.

Tirsdag 4. februar har Husdyrene Magnus og Francisco invitert med seg Eivind Volum fra den elektroniske duoen Bloksberg. De påfølgende tirsdagene blir det herlig husmusikk og andre elektroniske godbiter. Onsdagene byr Fiskefett på party party med Koso-jentene, Seksuell, Christian Teisnes og jentene fra Youngstorget også kjent som Girls From Last Night. Fett som fisk!

Torsdagene blir det disko, disko og atter disko, spesielt av det elektroniske slaget. 6. februar tar Boge med seg Scandal for en helaften i dansens tegn. Onsdag 13. byr Diskofisko på Skiens stolte sønn Jarle Bråthen som blant annet har gitt ut låter på diskolabelen Full Pupp. Onsdagen etter blir det fest og spektakkel med Olav og Paulo. Og under Bylarm dukker Tromsøartisten Kohib opp med et livesett. Han får følge av Bergensprodusenten Martin Andal og platesnurrer Andreas Sjøvoll.

Fredagene byr på det vi alle elsker: fisk, fisk og meire fisk. Musikkstilen er en deilig blanding av elektronisk indie, husmusikk, bass og nydisko. Først ute er Get Dancy-gutta Simen og Ask. Senere i måneden spiller Olle Abstract, Marius og Paal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar